Gomorron på er.

Igår vart det en sån där dag. Ni vet när allt man gör blir tokigt och värdena slår bakut hela tiden.  Dessa dagar är jätte frustrerande.

Egentligen kan man fundera lite över det fenomenet. Hur det blir så vissa dagar för även om du äter rätt och rör dig så sticker blodsockret upp i himlen och även om vi vet det som är diabetiker så är det iallafall för mig samma frustration varje gång.

Ändå får man dagen att fungera. Jag fick det. Hade långa samtal med arbetsförmedlingen och en privat aktör till dom samt samtal med f-kassan. På något sätt måste jag få saker och ting att fungera. Idag ska jag ringa till en rehabklinik då min kropp är trött och jag behöver komma tillbaka.

Huvudet och munnen är det inget fel på men denna kropp som ramlar isär behöver en massa puttar åt rätt håll.

Egentligen kan jag tycka att detta ligger på mitt diabetesteam att hjälpa mig med då rörelse är en av de viktigaste faktorerna för min vård och jag har flera olika diagnoser vilket gör att det är svårt att ha full koll för mig på vad som är korrekt och inte. Det finns olika delar som jag noterat under mina 40 år som diabetiker att vi har en sjukdom där egenvården är ett måste för att hålla sig i balans. Min balans har svajat i många år men ändå så får man ett glatt ”kämpa på”

Jodå jag kämpar på som så många andra i samma situation. Så det är vad jag ska ägna dagen åt. ”kämpa på”

Ha en fin dag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.