Hej på er alla.

Då var det ett tag sedan jag var här, mycket har hänt och händer ännu i min värld.

Till att börja med så fortsätter mina eviga tider inom vården och möte med personer som ska hjälpa till att skicka in handlingar för att förlänga mitt färdtjänsttillstånd vilket i sin tur gjort att det är försenat så då får man hitta på alternativa lösningar…

Vidare så började jag på sjukgymnastik och dessvärre så gick foten sönder bums så då får man backa några steg.

Många saker som jag kämpar med dagligen är tröttande. Känslor som far upp och ner hela tiden.

Detta med att ha en kronisk sjukdom samt komplikationer dessutom nära anhöriga med demens gör att orken ibland tryter och hur gör man nu då för att fortsätta ?

Jag skulle på min diabetesmottagning igår mellan 8-12. Jag kom dit och det visade sig att det var inställt. Det var en förmiddag som skulle handla om stresshantering och stressens påverkan på diabetes.

Man hade missat att meddela mig och detta medförde en del irritation från min sida med påföljande stresspåslag.

Ganska ironiskt i ärlighetens namn.

Nåja åter igen bara att börja om igen från ruta 1.

Någon dag ska vi väl få livet att fungera eller vad tror ni ?

Önskar er en riktigt fin dag

Mvh

Leena

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.